Lokakuun seurauutiset

10.10.2024

KASVUA MUSIIKIN JA TANSSINOHJAUKSEN TAHDISSA đŸ•ș💃

Saimaan Seuratanssijat ry:n jĂ€senmÀÀrĂ€ on jo yli 220 jĂ€sentĂ€.đŸ„ł Tanssitunneilla ilo on ylimmillÀÀn, kun Armilan - KourulanmĂ€en VPK talolle kokoontuu jopa 80 iloista tanssijaa harjoittelemaan monen moisia kierĂ€hdyksiĂ€, pyörĂ€hdyksiĂ€ ja ennenkaikkea nauttimaan musiikillisen liikunnan riemusta. Syyskauden aikana harjoitellaan alkeis-, keski- ja jatkotason tanssitekniikkaa, kehon hallintaa sekĂ€ tanssilajikohtaisia kuvioita. đŸ•ș💃

Seuran nykyisten seuratanssiohjaajien sekĂ€ heidĂ€n tukena toimivien apuohjaajien sekĂ€ nĂ€yttöparien toiminta on saanut suurta kiitosta, kannustavaa sekĂ€ rakentavaa palautetta. Erityiskiitokset seuran hallinto haluaa osoittaa uusimmalle seuratanssin perusohjaaja Riikka Siivolalle. đŸ”ïžđŸŒč Vaikka Riikan opiskelu-uran seuratanssiohjaaksi on vasta alkutaipaleella, on hĂ€nen panos seuran ohjaustoimintaan sekĂ€ hallintoon osoittautunut ensiarvoisen tĂ€rkeĂ€ksi. Riikka on osoittanut erinomaista kykyĂ€ ja halua edistÀÀ seuramme toimintaa. LĂ€mpimĂ€t kiitokset Riikalle koko seuran puolesta! đŸŒčđŸŒčđŸŒč

Seuramme tanssinohjaustoiminta sisÀltÀÀ valtavan mÀÀrÀn talkoohenkistÀ jÀrjestötyötÀ, joten seuran hallinto pyrkii jatkuvasti kartoittamaan jÀsenistön keskuudesta sekÀ seura ulkopuolelta lisÀresursseja ohjaustoiminnan kehittÀmiseksi ja uusien seuratanssiohjaajien kouluttamiseksi. Jos tunnistat itsessÀni halun kehittÀÀ omaa tanssitaitoa ja haluat jakaa sitÀ myös muille, tutustu SUSEL:in tarjoamaan seuratanssiohjaaja koulutukseen ja ilmianna itsesi seuran hallinnolle. Seura tukee ohjaajakoulutusta kaikin mahdollisin tavoin ja ennen kaikkea myöntÀÀ taloudellista tukea koulutuksen suorittamiseen. Kaikki alkaa eskarista! https://www.susel.fi/koulutustoiminta/eskari-e1-e3

SEURA-ASUT

Seuraa-asujen kautta edistÀmme seuran nÀkyvyyttÀ sekÀ yhteenkuuluvuuden tunnetta! Uudet seura-asut sekÀ seurakassit laitetaan tilaukseen ennen syyskokousta ja toimitetaan jÀsenille viimeistÀÀn syyskauden pÀÀtösjuhlassa. Tutustu ja tilaa seura-asut mahdollisimman pian tÀÀltÀ. Seura-asujen sovitusta pyritÀÀn jÀrjestÀmÀÀn tanssituntien yhteydessÀ.

SAISET WHATSAPP YHTEISÖ

Seuran jÀsenet voivat halutessaan liittyÀ Saimaan Seuratanssijat WhatsApp yhteisöön tanssituntien yhteydessÀ tai jÀsenpostin kautta vÀlitettÀvÀllÀ linkillÀ. YhteisössÀ on tÀllÀ hetkellÀ neljÀ ryhmÀÀ, joiden nimet ja kuvaukset ovat seuraavat:

  1. Hallitus (vain hallituksen jÀsenet)
  2. Vauhtia tossuun (nuoret ja vasta-alkajat, toiminnan kÀynnistÀminen suunnitteilla)
  3. Tanssitossu turinat (kaikille avoin ryhmÀ, jossa voi mm. jakaa harrastukseen liittyvÀÀ tietoa, kysyÀ vinkkejÀ ja vÀlittÀÀ tanssillisia terveisiÀ maailmalta)
  4. Tanssitunnit (kaikille avoin ryhmÀ, jossa jaetaan tanssi ohjaustunteihin, kursseihin, rantatansseihin liittyvÀÀ tietoa, kuvia, videoita, ideoita ja kysymyksiÀ)
  5. Tanssikyyti (kaikille avoin ryhmÀ, jossa voit tarjota tai tiedustella kyytiÀ harjoituksiin, tansseihin, kursseille jne.)

SEURA PALAUTTEET

Seuran tanssituntien sÀhköinen palautelaatikko löytyy tÀÀltÀ --> https://www.saiset.fi/tanssitunnit/
Seuran puheenjohtaja sekÀ seuran hallituksen valtuuttamana Ritva Laurila kÀsittelevÀt palautteet ja vÀlittÀvÀt palautteen luottamuksellisesti ja asianmukaisesti ohjaajille sekÀ hallitukselle. Palautteiden kautta seuran toimintaa pyritÀÀn kehittÀmÀÀn jÀsenistön ja seuran etua edistÀvÀsti. Seuran verkkosivuilla julkaistuun tanssituntiohjelmaan on pyydetty lisÀÀmÀÀn kulloinkin vuorossa olevan ohjaajan nimi, mutta mahdollisten muutosten ja pÀivystarpeiden johdosta sekÀ virheellisten tietojen vÀlttÀmiseksi seuran hallinto on pÀÀttÀnyt pidÀttÀytyÀ toistaiseksi nykyisessÀ kÀytÀnnössÀ. Tanssituntien yhteydessÀ ohjaajat pyrkivÀt mahdollisuuksien mukaan kertomaan seuraavan viikon tanssituntien aiheet sekÀ tanssiohjausvuorossa olevat ohjaajat.

Voit myös jÀttÀÀ palautetta, ideoita, toivomuksia lomakkeilla tai sÀhköpostilla https://www.saiset.fi/yhteystiedot/

SYYSKOKOUS

Seuran sÀÀntömÀÀrĂ€inen syyskokous pidetÀÀn Vuoksenniskan TyövĂ€entalolla 24.11.2024 klo 16:00 alkaen. Virallinen kokouskutsu julkaistaan verkkosivuilla sekĂ€ paikallislehdissĂ€ tuota pikaa. Kokous kĂ€sittelee sÀÀntömÀÀrĂ€iset asiat. HerĂ€sikö sisĂ€llĂ€si suuri kiinnostus ja intohimo edistÀÀ seuramme toimintaa? Nyt on aika kiillottaa tanssitossut ja harjoitella parhaat tanssikuviot kuntoon. Syyskokoukseen osallistujat pÀÀsevĂ€t yksinoikeudella valitsemaan menestyvĂ€lle seuralle puheenjohtajan ja hallituksen jĂ€senet erovuoroisten tilalle vuodelle 2025! (ps. Allekirjoittanut ei ole valmis luovuttamaan puheenjohtajan nuijaa eikĂ€ mittavia puheenjohtajan etuisuuksia ilman nĂ€yttĂ€vÀÀ vaalitanssia.)đŸ•ș💃

LĂ€mpimĂ€t syysterveiset seuran hallituksen lomamatkalta Playa del InglesistĂ€ đŸ˜ŽđŸ–ïž

JÀsenkortilla yhden euron alennus tanssilipun hinnasta TirilÀn TyövÀentalon, Heituilahden Nuorisoseuran sekÀ Vuoksenniskan TyövÀentalon tansseista! LisÀksi kesÀllÀ JÀnhiÀlÀn lavan tansseista!